23 اردیبهشت 1404
مدیریت مصرف
آکادمی مدیریت مصرف آب
تجهیزات کاهنده مصرف آب
محاسبات مصرف
محاسبه سرانه مصرف آب (لیتر - بازائ هر نفر در شبانه روز)
مدیریت زمان مصرف آب
کنتورهای آب
آب مجازی
تعریف آب مجازی
محاسبه آب مجازی
فرهنگ و هنر آب
آب در آینه قرآن
بروشور و پوستر های آب
کاریکاتور
موسیقی
شعر در آیینه آب
کودکان
اطلاعات عمومی آب
کیفیت آب
خشکسالی
آب خاکستری
بیشتر
تماس با ما
سایتهای مرتبط
پرسش های متداول
X
مدیریت مصرف
آکادمی مدیریت مصرف آب
تجهیزات کاهنده مصرف آب
محاسبات مصرف
محاسبه سرانه مصرف آب (لیتر - بازائ هر نفر در شبانه روز)
مدیریت زمان مصرف آب
کنتورهای آب
آب مجازی
تعریف آب مجازی
محاسبه آب مجازی
فرهنگ و هنر آب
آب در آینه قرآن
بروشور و پوستر های آب
کاریکاتور
موسیقی
شعر در آیینه آب
کودکان
اطلاعات عمومی آب
کیفیت آب
خشکسالی
آب خاکستری
بیشتر
تماس با ما
سایتهای مرتبط
پرسش های متداول
خانه
/
اطلاعات عمومی آب
/
کیفیت آب
کیفیت آب
آب آشامیدنی آبی است كه عوامل فیزیكی، شیمیایی، بیولوژیكی و رادیولوژیكی آن در حدی باشد
کیفیت آب
1398/07/09
رابطه آب با سنگ کلیه
ادامه مطلب
1398/07/09
ضدعفونی آب آشامیدنی با برم
برم از دهه 1930 در تصفیه آب مورد استفاده قرار گرفته است. بیشترین تولید برم در آمریکا در من...
ادامه مطلب
1398/07/09
روش ضدعفونی با اشعه ماورای بنفش
انسان از قرنها پیش اعتقاد داشت که نور خورشید می تواند از اشاعه عفونتها جلوگیری ک...
ادامه مطلب
1398/07/09
استفاده از ازن
در اوایل قرن بیستم در فرانسه برای اولین بار از اوزون به منظور ضدعفونی آب استفاده شد. ...
ادامه مطلب
1398/07/09
خواص شیمیایی و فیزیکی کلر
حدود 5/2 قرن پیش کلر در سوئد کشف گردید. نخستین باری که از کلر به عنوان گندزدا در تصفیه آب ...
ادامه مطلب
1398/07/09
مواد شیمیایی
مواد شیمیایی که به منزله گندزدایی آبها و ضدعفونی فاضلابها به کار برده شدهان...
ادامه مطلب
1398/07/09
مراحل مختلف تصفیه آب
همواره باید تلاش در این راستا باشد که تا حد امکان از خالص ترین منابع آب برای شرب استفاده ش...
ادامه مطلب
1398/07/09
مشخصات شيميايی آب آشاميدنی
سختی سختی آب، مربوط به املاح خاصی است كه در آب وجود دارند. این املاح شامل كاتیون&s...
ادامه مطلب
1398/07/09
مشخصات فيزيكي آبهاي آشاميدني
PH آب یا غلظت یونهای هیدروژن، اسیدیته یا قلیائیت آب را مشخص میكند. PH یكی از مهم...
ادامه مطلب
1398/07/09
مشخصات ظاهری آبهای آشاميدني
بو و طعم اساسی ترین مسئله در مورد آب تصفیه شده نداشتن بو و طعم است. بوی آب می توان...
ادامه مطلب
صفحه 1 از 2
ابتدا
قبلی
[1]
2
بعدی
انتها
کیفیت آب (12)
مقدمه (1)
شاخص های کیفی آب (1)
مشخصات ظاهری آبهای آشامیدنی (1)
مشخصات فیزیکی آبهای آشامیدنی (1)
مشخصات شیمیایی آبهای آشامیدنی (1)
مراحل مختلف تصفیه آب در تصفیه خانه (1)
مواد شیمیایی مورد تصفیه در تصفیه خانه (1)
کلر (1)
تصفیه آب با اوزن (1)
تصفیه آب با اشعه فرابنفش (1)
تصفیه آب با برم (1)
رابطه آب با سنگ کلیه (1)
Skip Navigation Links.