کیفیت آب

آب آشامیدنی آبی است كه عوامل فیزیكی، شیمیایی، بیولوژیكی و رادیولوژیكی آن در حدی باشد

کیفیت آب

1398/07/09
برم از دهه 1930 در تصفیه آب مورد استفاده قرار گرفته است. بیشترین تولید برم در آمریکا در من... ادامه مطلب
1398/07/09
انسان از قرن­ها پیش اعتقاد داشت که نور خورشید می تواند از اشاعه عفونت­ها جلوگیری ک... ادامه مطلب
1398/07/09
در اوایل قرن بیستم در فرانسه برای اولین بار از اوزون به منظور ضد­عفونی آب استفاده شد. ... ادامه مطلب
1398/07/09
حدود 5/2 قرن پیش کلر در سوئد کشف گردید. نخستین باری که از کلر به عنوان گندزدا در تصفیه آب ... ادامه مطلب
1398/07/09
مواد شیمیایی که به منزله گندزدایی آب­ها و ضدعفونی فاضلاب­ها به کار برده شده­ان... ادامه مطلب
1398/07/09
همواره باید تلاش در این راستا باشد که تا حد امکان از خالص ترین منابع آب برای شرب استفاده ش... ادامه مطلب
1398/07/09
سختی سختی آب، مربوط به املاح خاصی است كه در آب وجود دارند. این املاح شامل كاتیون&s... ادامه مطلب
1398/07/09
PH آب یا غلظت یون­های هیدروژن، اسیدیته یا قلیائیت آب را مشخص می­كند. PH یكی از مهم... ادامه مطلب
1398/07/09
بو و طعم اساسی ترین مسئله در مورد آب تصفیه شده نداشتن بو و طعم است. بوی آب می توان... ادامه مطلب
صفحه 1 از 2ابتدا   قبلی   [1]  2  بعدی   انتها   
کیفیت آب (12)
مقدمه (1)
شاخص های کیفی آب (1)
مشخصات ظاهری آبهای آشامیدنی (1)
مشخصات فیزیکی آبهای آشامیدنی (1)
مشخصات شیمیایی آبهای آشامیدنی (1)
مراحل مختلف تصفیه آب در تصفیه خانه (1)
مواد شیمیایی مورد تصفیه در تصفیه خانه (1)
کلر (1)
تصفیه آب با اوزن (1)
تصفیه آب با اشعه فرابنفش (1)
تصفیه آب با برم (1)
رابطه آب با سنگ کلیه (1)
Skip Navigation Links.